Over Airsus

Dé Nederlandse luchtvering specialist in Steenwijk - technische kennis gecombineerd met een ruim assortiment!

Airsus biedt u een ruim assortiment luchtvering onderdelen voor merken als Audi, BMW, Land Rover, Mercedes, Volkswagen en vele andere merken. U kunt bij ons luchtvering onderdelen als compressoren, luchtbalgen | veerbalgen, veerpoten, ventielblokken en overige luchtvering onderdelen bestellen. Wij hebben geprobeerd de webshop zo gemakkelijk mogelijk voor u in te richten, zodat u gemakkelijk, snel en veilig online kunt bestellen. Komt u er niet uit, of heeft u techniche vragen, dan staat ons team u graag te woord. Door onze jarenlange ervaring op gebied van luchtvering kan ons team u goed advies geven, welk onderdeel u nodig heeft.

0
Beschikbare producten
0%
Terugkomende klanten
0.000
Tevreden klanten

Wat bieden wij

Voor iedere klant een goed aanbod

Wij geven de klant de mogelijkheid te kiezen voor het product dat bij hen past. Dat betekent dat wij zoveel mogelijk keuzemogelijkheden bieden tussen enerzijds originele luchtvering onderdelen en anderzijds veelal goedkoper geprijsde aftermaket onderdelen. Alle producten die Airsus voert, zijn uitgebreid getest op onze scherpe kwaliteitseisen! Welke keuze u dus maakt, een onderdeel dat bij Airsus is gekocht is altijd een kwalitatief goed produkt, voor een altijd scherpe prijs!

Wereldwijde verzending

Wij verzenden onze producten wereldwijd. Waar u ook woont, uw bestelling zal altijd zo snel mogelijk geleverd worden. Bij het maken van uw bestelling kunt u zelf de keuze maken tussen een standaard zending of een snellere express zending. Wanneer u uw land niet kunt vinden bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u een offerte kunnen toesturen. Onze producten worden meestal binnen de Benelux met DHL verstuurd, en overige landen met FedEx.

De hoogste kwaliteit producten

Wij hebben vertrouwen in onze producten en bieden een uitstekende garantie voor gebruikers van onze producten. Op al onze nieuwe producten hanteren wij de fabrieksgarantie, variërend van 1 jaar tot Limited-Lifetime-Garantie. Heeft u onverhoopt toch een probleem met één van onze onderdelen binnen de garantietermijn? Neemt u dan meteen contact met ons op.

Ons team

Robert Johnson

Rick Veeningen

Mede-eigenaar en mede-oprichter van Airsus. Senior verkoopmanager met 25 jaar ervaring en een schat aan technische kennis.
JESSICA PRISTON

Diana Veeningen

Mede-eigenaar en mede-oprichter van Airsus. Zij gaat over de financïen en staat altijd klaar om u te helpen met uw bestelling.
SAM KROMSTAIN

Freddy

Onze jongste telg binnen het bedrijf. Waakhond in hart en nieren.
EDNA BARTON

Boda † RIP

Was jarenlang officieel mascotte van Airsus. Kwam al etend en slapend de dag door.

Klantenmeningen...

LUIGI Met dit bedrijf bijzonder goede ervaringen. Werkelijk een geweldige aftersales service. Rick doet er werkelijk alles aan problemen op te lossen en de klant tevreden te stellen. Een aanrader dus.
KENNY Super goede service. Super snel geholpen en helemaal tevreden met het resultaat!
SAM In de ochtend heb ik een vraag gesteld via de telefoon omdat ik het type niet vond op de website. 's Middags info gekregen en om 16.15 order geplaatst. Een dag later is het onderdeel thuis afgeleverd zonder express bestelling. In België! Super gewoon. Het onderdeel was 35% goedkoper dan bij de dealer.
JERRYL Super bedrijf, eerlijk, spontaan, klantvriendelijk, nemen de tijd voor je. Zeer goed advies en als laatste prijs-technisch perfect!
Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.