Wij introduceren onze eigen assortiment aan luchtvering onderdelen onder ons eigen premium-merk LUVEO.

Stilstaan aan de kant van de weg met een defecte compressor, of ’s ochtends bij je voertuig komen en de achterzijde volledig gezakt is… het hoort er soms bij wanneer je een auto met luchtvering rijdt. Maar niemand wordt er gelukkig van. Ook van dure reparaties en onderdelen wordt niemand blij. Binnen ons Airsus team was dit, naast de originele onderdelen zie wij voeren, voor ons de uitdaging om te kijken naar een duurzaam, kwalitatief product dat ook nog betaalbaar is. En zo is ons premium merk LUVEO ontstaan!

Helaas zijn er tegenwoordig in de markt veel aftermarket onderdelen als bijvoorbeeld luchtvering compressoren te koop van slechte kwaliteit. Compressoren die aan de buitenzijde nog wel prachtig glimmen en heel wat lijken, maar er aan de binnenzijde na een aantal maanden gebruik bedroevend uitzien… Oftewel het kost niets, maar dan heb je ook niets… Bij Airsus komen wij deze onderdelen in de praktijk regelmatig tegen. Wij dachten dat dit anders moest kunnen!

Zoals u van ons gewend bent, zijn de onderdelen binnen onze LUVEO-lijn van hoogstaande kwaliteit en toch scherp geprijsd. Wij maken binnen de LUVEO-collectie gebruik van krachtige en robuuste materialen. De compressoren worden in Steenwijk afgemonteerd en dubbel gecontroleerd op de werking én de afwerking. Zodat niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant er goed uitziet!

Onze LUVEO luchtbalgen worden gefabriceerd van een zware kwaliteit rubber. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan onderweg. Hiermee bent u verzekerd van een goede keuze: een sterk onderdeel, zacht voor uw portemonnee!

LUVEO –  Premium-merk voor een top-prijs!

√ Gegarandeerde kwaliteit

√ Beste prijs

√ Deskundig en ervaren team

√ Maak gebruik van de bundelkorting: 2 LUVEO-veerbalgen met 10% korting*

 

*Bij de betreffende veerbalgen staan de details weergegeven voor welke (combinatie) veerbalgen deze korting geldt.