Betaalmethoden

Bankoverschrijving
Bankoverschrijving

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het totaalbedrag zelf overmaakt op rekening van Tradeworks. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd, afhankelijk van het land en uw bank, hetgeen de leveringsperiode zal verlengen.
Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling.


Paypal
Paypal

Betaling via Pay Pal is ook mogelijk. Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij Pay Pal vereist. Indien u in het bezit bent van een PayPal account is het mogelijk om hiermee direct te betalen (bank overschrijving). Via PayPal kan tevens met een creditcard betaald worden. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken, wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan Airsus Luchtveringsystemen.

Wanneer op onze site gekozen is voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina kan de betaling worden afgerond. Dit kan gebeuren door in te loggen met een PayPal account of direct via creditcard. Als de betaling is ontvangen zal de order direct in behandeling worden genomen.


Ideal
ideal

U kunt betalen met iDeal, Mister Cash, of SofortBanking DirectEbanking zonder aanvullende kosten. Wij zien uw betaling meteen binnen komen, zodat uw bestelling onmiddellijk in behandeling genomen kan worden. Wij bieden deze vorm van betaling tijdens het afronden van uw bestelling aan, u komt vervolgens in uw eigen vertrouwde internet bankieromgeving waar u de betaling kunt voldoen.


Rembourszending
Rembourszending

Verzending onder rembours stelt u in staat om uw bestelling direct contant aan DHL te betalen. Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten in de Benelux (Nederland - België - Luxemburg). Zorg ervoor dat u op het moment van de levering het exacte bedrag dat in de bestelbevestiging genoemd staat, in huis heeft, aangezien de koerier mogelijk geen wisselgeld heeft. Betaling met een cheque wordt niet geaccepteerd. Bij deze betaalmethode wordt een aanvullend bedrag van €12,04 geheven.


AfterPay - Achteraf betalen (Nederland en België)
Afterpay

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.