Airsus is gesloten van 4 tot 25 aug. i.v.m. vakantie. Bestellingen worden 27 aug. verwerkt.

 

Privacybeleid Tradeworks BV

Persoonlijk identificeerbare informatie
In principe kunt u onze website gebruiken zonder dat wij persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen. Persoonlijk identificeerbare informatie wordt uitsluitend verzameld, wanneer u vrijwillig een koopcontract met ons afsluit of een account bij ons opent. Deze data wordt uitsluitend gebruikt voor de verdere koopafwikkeling en het afwikkelen van uw vragen. Na afwikkeling van uw aankoop en volledige betaling van de aankoopprijs zullen uw gegevens met zorg opgeslagen worden.
Ook worden persoonlijke gegevens verzameld wanneer u zich abonneert op onze e-mail nieuwsbrief. We gebruiken deze gegevens voor onze eigen reclamedoeleinden. U kunt zich elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrief via de desbetreffende link in de nieuwsbrief of door het sturen van een bericht. Uw emailadres zal onmiddellijk na de afmelding worden verwijderd.
Niet persoonlijk identificeerbare informatie
Tradeworks BV kan niet persoonlijk identificeerbare informatie over gebruikers verzamelen wanneer deze onze website bezoeken. Niet persoonlijk identificeerbare informatie kan zijn de naam van de browser, het type computer en technische informatie voor consumenten  
Cookies
Deze website maakt gebruik van zogenaamde cookies om uw aanwezigheid op het internet zo gebruiksvriendelijk mogelijk, effectiever en veiliger te maken. Bovendien stellen cookies ons in staat om de frequentie van de bezoeken aan onze website en algemene navigatie te meten. Cookies zijn kleine tekstbestanden die zijn opgeslagen op uw computer systeem. Houd er rekening mee dat sommige van deze cookies worden overgedragen van onze server naar uw computersysteem, meestal zogenaamde “session cookies”. “Session cookies” worden gekenmerkt door het automatisch verwijderen van uw harde schijf op het einde van de browsersessie. Andere cookies blijven op uw computer en zorgen ervoor dat wij uw computer herkennen bij uw volgende bezoek (zogeheten permanente cookies). U mag deze cookies te allen tijde weigeren op voorwaarde dat uw browser dit toelaat. Let op: zodra uw browser is ingesteld om cookies te weigeren (van onze website) bepaalde functies van onze website mogelijk niet beschikbaar zijn.
Gebruik van Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service van Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde cookies, tekstbestanden die worden opgeslagen op uw computer en die u in staat stellen om een analyse van het gebruik van de website uit te voeren. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt normaliter naar een server in de VS overgedragen, waar het wordt opgeslagen. In het geval dat u een IP anonymizer geactiveerd heeft voor deze website, zal uw IP adres echter worden afgekort door Google binnen de lidstaten van de Europese Unie of in andere lidstaten vallende onder de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server in de VS overgedragen, waar het wordt afgekort. Namens de website exploitant, zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteiten samen te stellen en om verdere diensten aan te bieden die samenhangen met het gebruik van de website en het gebruik van internet in het voordeel van de website gebruiker. Het IP-adres doorgegeven door uw browser in het kader van Google Analytics zal niet worden gekoppeld aan andere gegevens opgehaald door Google. U kunt de opslag van cookies voorkomen door het maken van de juiste instellingen in uw browser. Toch moeten we u erop wijzen dat u in dat geval misschien niet in staat bent om de volledige functionaliteit van deze website te gebruiken. U kunt Google permanent weigeren gegevens gegenereerd door de cookies aangaande het gebruik van de website (inclusief uw IP adres) te genereren en te verwerken door het downloaden en installeren van de browser plugin beschikbaar onder de volgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Als alternatief voor de browser plugin of voor browsers met betrekking tot mobiele apparaten, klik dan op de volgende link voor een opt-out cookie die Google Aanalytics uitschakelt om gegevens van deze website in de toekomst te verzamelen (deze opt-out cookie werkt alleen voor deze browser en dit domein. Als u uw cookies op deze browser verwijdert, moet u opnieuw op deze link klikken: Deactivate Google Analytics.
Let op: deze website maakt gebruik van Google Analytics met de extensie “_anonymizeIp()”. IP adressen zullen daarom alleen in verkorte vorm worden verwerkt om te voorkomen dat ze direct worden gekoppeld aan een bepaald persoon.
Gebruik van Google AdWords Conversion Tracking
Deze website maakt gebruik van het online reclame-programma “Google-AdWords” en het bijhouden van de conversies in het kader van Google AdWords. De cookie die de conversie bijhoudt, is ingesteld op de browser van de gebruiker, als hij op een advertentie geleverd door Google, klikt. Cookies zij kleine tekstbestanden, die de internet browser plaatst in uw browser. Deze cookies verliezen hun geldigheid na 30 dagen. Ze worden niet gebruikt om persoonlijke identificatiegegevens te verwerven. Als de gebruiker een bepaalde pagina van deze website bezoekt, en als de cookie nog niet is verlopen, Google en wij zullen in staat zijn om te vertellen dat de gebruiker klikte op de advertentie en werd doorgestuurd naar deze pagina. Elke Google AdWords klant krijgt een andere cookie. Zo kunnen cookies niet worden gevolgd via de website van AdWords klanten. De door de conversie cookies verzamelde gegevens worden gebruikt om de totale statistieken te bieden van AdWords klanten die hebben ingestemd met het bijhouden van conversies. Klanten worden geïnformeerd over het totale aantal gebruikers die op de advertentie hebben geklikt en worden doorgestuurd naar een conversies tag pagina. Zij krijgen echter geen informatie die hen zodat zij gebruikers persoonlijk kunnen identificeren. Als u niet wilt deelnemen aan het tracking-programma, kunt u het gebruik van dit programma weigeren door het eenvoudig deactiveren van de Google conversie-cookie via uw internet browser via de gebruikersinstellingen. In dit geval zult u niet worden opgenomen in het bijhouden van conversie statistieken. Nadere informatie met betrekking tot de privacy van gegevens van Google kunt u vinden op http://www.google.nl/policies/privacy/
Gebruik van Facebook Plugins
We hebben de zogenaamde plug-ins van het sociale netwerk facebook.com (hierna: “Facebook”) opgenomen in onze website. Facebook is een bedrijf van de Facebook Inc. , California Ave, Palo Alto, CA 94304 Verenigde Staten. Een lijst en de verschijning van deze Facebook plugins kan op het volgende internetadres worden bekeken: http://developers.facebook.com/plugins . Tijdens elk bezoek aan een webpagina van onze online aanwezigheid die is uitgerust met een dergelijke plugin, zorgt de plugin ervoor dat de browser door u gebruikt om de visuele presentatie van de plugin van de Facebook-server te downloaden en weer te geven. Door de integratie van de plugin, ontvangt Facebook de informatie dat uw browser de betreffende webpagina van onze website heeft bezocht, zelfs als u niet beschikt over een Facebook-account of momenteel niet aangemeld bent bij Facebook. Deze informatie (inclusief uw IP adres) wordt rechtstreeks vanuit uw browser verzonden naar een server van Facebook in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. Als je lid bent van Facebook, en tijdens een bezoek aan onze website bent ingelogd op Facebook, herkent Facebook door de informatie die door de plugin wordt verzonden, welke specifieke webpagina van onze website u op dat moment bezoekt en koppelt dit aan uw persoonlijke Facebook-account, ongeacht of u een van de plugin heeft geactiveerd. Mocht u  een van de plugins activeren, bijvoorbeeld door te klikken op de “Vind ik leuk” button of door een reactie te plaatsen,  dan zal deze naar uw persoonlijke account op Facebook worden gestuurd en daar opgeslagen. Om te voorkomen dat Facebook verzamelde gegevens toewijst aan uw account op Facebook, moet u uitloggen van Facebook vóór uw bezoek aan onze website. Om Facebook plugins te blokkeren in het verzamelen en overdragen van uw bezoeker gegevens in de toekomst, kunt u een browser Add On verkrijgen van “Facebook Blocker” voor meerdere browsers op de volgende link; verwijder de Browser Add On niet zolang u de Facebook plugins wilt blokkeren: https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/facebook-blocker/ . Op het volgende internetadres kunt u het privacybeleid van Facebook vinden met meer informatie over het verzamelen en gebruik van gegevens door Facebook, uw relevante rechten, alsmede de instellingen voor de bescherming van uw privacy: http://www.facebook.com/policy.php
Gebruik van Google +1 Button
Op onze website maken wij gebruik van de “1”toets van het sociale netwerk Google+ (Google Plus) van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Moutain View, Californië, 94043 Verenigde Staten, (Hierna: “Google”).
Tijdens elk bezoek aan een wbpagina van onze website die is uitgerust met een “+1”-knop, de “1”knop zorgt ervoor dat de browser door u gebruikt om de visuele presenatie van de “1”knop te downloaden uit de Google-server en weer te geven. Door dit te doen, ontvangt de Google server de specifieke webpagina van de website die u momenteel bezoekt. Bij het weergeven van een “+1”knop, registreert Google uw browsegeschiedenis voor een periode van maximaal twee weken voor het onderhoud van het systeem en het oplossen van problemen. Verdere evaluatie van uw bezoek aan een website met een  “+1”knop vindt niet plaats.
Mocht u de “1” knop activeren  terwijl u bent ingelogd bij Google+ (Google Plus), dan slaat Google met behulp van uw Google-profiel, informatie op over de URL aanbevolen door u, uw IP adres en andere browser-gerelateerde informatie, zodat uw “1” aanbeveling kan worden opgeslagen en voor het publiek toegankelijk kan worden gemaakt. Uw “1”aanbeveling kan als referentie worden weergegeven samen met uw profielnaam en uw foto in Google-diensten, zoals zoekresultaten of uw Google-profiel (als “1” tab in uw Google-profiel) of op andere plaatsen op websites en advertenties op het internet. Op het volgende internetadres vindt u het privacybeleid van Googlemet betrekking tot de “1”knop met meer informatie over de relevante rechten als uw opties voor profiel instelling: https://developers.google.com/+/web/buttons-policy   
Gebruik van Twitter
Deze website maakt gebruik van zogenaamde social plugins (“plugins”) van de microblogdienst Twitter die wordt beheerd door Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, Verenigde Staten (“Twitter”). De plugins zijn gelabeld met Twitter logo, bijvoorbeeld in de vorm van een blauwe “Twitter”vogel. Op  Https://twitter.com/about/recources/buttons: vindt u een overzicht van de Twitter plugins en hun verschijning.
Als u een pagina op onze website, die een dergelijke plugin bevat, opvraagt, zal uw browser een directe verbinding met de servers van Twitter opbouwen. De inhoud van de plugin zal direct doorgestuurd worden van Twitter naar uw browser, die het in de pagina zal integreren. Door integratie van de plugin, krijgt Twitter de informatie die je browser toegang heeft tot de relevante pagina van onze website, zelfs als je niet een Twitter-proefiel hebt, of als u op dat moment niet ingelogd bent bij Twitter. Deze informatie (inclusief uw IP adres) worden rechtstreeks doorgestuurd vanuit je browser naar een Twitter-server in de VS en daar opgeslagen.
Als u bent aangemeld bij Twitter, kan Twitter direct het bezoek van onze website aan u twitter-account toewijzen. Als u met de plugins communiceert, bijvoorbeeld door activering van de Twitter toets, zal de bijbehorende informatie ook rechtstreeks door de browser worden verzonden naar een Twitterserver in de VS en daar opgeslagen. Bovendien zal deze informatie worden vrijgegeven op je Twitter-account en geopenbaard aan uw contacten.
Voor meer informatie over het doel en de omvang van de gegevensverzameling, de verwerking en het gebruik van deze gegevens door twitter, evenals uw rechten in dit opzicht en instelmogelijkheden voor de bescherming van uw privacy, verwijzen wij u naar Twitter’s privacy beleid: https://twitter.com/privacy .
Als u niet wilt dat Twitter de gegevens verzamelt via onze website en aan uw Twitter account toewijst, dient u van Twitter uit te loggen voorafgaand aan een bezoek aan onze website. U komt volledig voorkomen dat het downloaden van Twitter plugins door browser add-ons, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de script blocker: “NoScript” (http://noscript.net).
Retargeting
Deze website maakt gebruik van retargeting tehnologie van Google Inc. (“Google”). Deze technologie stelt ons in staat om bezoekers van onze website met interesses gebaseerde advertenties te tonen die al interesse getoond hebben in onze winkel en in onze producten. De advertenties worden getoond met behulp van een cookie-gebaseerde analyse van het vorige data-verbruik. Persoonlijk gegevens worden niet opgeslagen. In het geval van retargeting-technologi, zal een cookie worden opgeslagen op uw computer of mobiele apparaten om geanonimiseerde data over uw interesses te verzamelen en advertenties aan te passen in het bijzonder op basis van de opgeslagen informatie.Cookies zijn klein tekstbestanden die zijn opgeslagen op uw computer of mobiele apparaten. Zij helpen ons om advertenties weer te geven, die de grootste kans hebben om te voldoen aan uw product en informatie interesses. U kunt de instelling van cookies voor reclame doeleinden permanent weigeren door het downloaden en installeren van de browser plug-in via de volgende link: http://www.google.com/privacy/ads/ . Meer informatie en ons privacy beleid met betrekking tot reclame en Google vindt u hier: http://www.google.com/privacy/ads/.
Webwinkelsoftware
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Magento. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Magento heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Magento biedt hiervoor passende beveiligingsmaatregelen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie, een sterk wachtwoordbeleid en beveiligde dataopslag. Magento behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern en gelieerde partners te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Magento houdt rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor (persoons)gegevens. Het privacy beleid van Magento vindt u hier.
Webhosting
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Magento, wij hebben voor onze webhosting gekozen voor Hostnet. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Hostnet heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Hostnet biedt hiervoor passende beveiligingsmaatregelen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen. Wij nemen webhosting- en emaildiensten af van Hostnet. Hostnet verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Hostnet heeft passende en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen.
E-mail
Wij maken gebruik van Microsoft Outlook voor ons email-verkeer. Indien u ons een bericht stuurt via e-mail gebruiken wij uw contactgegevens alleen voor eigen gebruik. Wij gebruiken alleen de door u gegeven contactgegevens om uw bericht te beantwoorden, of voor correspondentie of facturering.
Payment processors
Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Sisow, PayPal en Afterpay. Deze partijen verwerken uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Sisow /PayPal / Afterpay heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Sisow / PayPal / Afterpay behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Sisow/ PayPal / Afterpay deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van hun dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow / PayPal / Afterpay bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Sisow, PayPal en Afterpay worden niet als verwerker aangemerkt, hierdoor is een verwerkersovereenkomst tussen Sisow / PayPal / Afterpay en ons niet noodzakelijk. Voor hun privacyverklaring kunt u terecht op de desbetreffende websites.
Verzenden en logistiek
Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van DHL en FedEx voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met DHL / FedEx delen. DHL / FedEx gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DHL of FedEx onderaannemers inschakelt, stelt DHL / FedEx uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.
Facturatie en boekhouding
Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Reeleezee. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Reeleezee is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Reeleezee gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.De algemene voorwaarden van Reeleezee dienen als verwerkersovereenkomst, welke u hier kunt nalezen.
Externe verkoopkanalen
Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com en eBay. Als u via het platform van Bol.com of eBay een bestelling plaatst dan deelt Bol.com / eBay uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.
Gebruik van een Live-Support-Systeem
Op deze website worden met behulp van technologie van Zopim Technologies Pte Ltd., 1 Commonwealth Lane 03-01, 149.544 Singapore, // (www.zopim.com) anonieme gegevens verzameld en opgeslagen, voor de toepassing van web analyse en de exploitatie van het live chat systeem, om de Live supportaanvragen te beantwoorden. Uit deze geanonimiseerde datagebruik kunnen onder een pseudoniem profielen worden gemaakt. Hiervoor kunnen cookies worden gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die lokaal in de cache van de browser van de bezoeker worden opgeslagen. Het de cookie kan de website uw acties of voorkeuren onthouden. De met de Zopim technologieën verzamelde gegevens worden niet gebruikt de bezoeker van deze website te identificeren zonder de uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene en zal niet worden samengevoegd met persoonlijke gegevens over de drager van het pseudoniem. Om de opslag van Zopim cookies te vermijden, kunt u uw Internet browser zo instellen dat in de toekomst geen cookies meer kunnen worden opgeslagen op uw computer of reeds opgeslagen cookies worden verwijderd. Het uitschakelen van alle cookies kan echter betekenen dat sommige functies op onze website niet meer kunnen worden uitgevoerd. U kunt altijd bezwaar maken tegen het verzamelen van gegevens en de opslag met als doel het creëren van een pseudoniem-gebruiksprofiel in de toekomst, door ons uw bezwaar per mail te sturen naar info@airsus.nl.
Bewaartermijnen
Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruikt wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.
Uw rechten
Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. 
Inzagerecht. U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.
Rectificatierecht. U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.
Recht op beperking van de verwerking. U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft, niet langer worden verwerkt.
Recht op overdraagbaarheid. U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.
Recht van bezwaar en overige rechten. U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Tradeworks BV. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dan zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.
Wijzigingen in het privacybeleid
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Op deze pagina vindt u altijd de meest recente versie. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 15-05-2018.
Contactgegevens
Tradeworks BV | Pluggematen 1, 8331 TV Steenwijk, Nederland. Tel. +31 (0)521 76 90 26 | Email: info@airsus.nl.
Contactpersoon voor privacyzaken: D. Veeningen.
Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.