FAQ - Veel gestelde vragen

Ik heb een technische vraag. Kunnen jullie mij helpen met de diagnose?
Vaak is technische ondersteuning telefonisch lastig te geven aangezien een voertuig eerst gecontroleerd en uitgelezen dient te worden voor een juiste diagnose. Wij hebben in Steenwijk een werkplaats waar u een afspraak kunt maken voor diagnose en reparatie van uw luchtveringproblemen. Een afspraak is vaak op korte termijn (dezelfde week) al mogelijk! U kunt hiervoor bellen met +31(0)521 76 90 26.

Hoe lang wordt garantie gegeven op de producten?
Airsus Luchtveringsystemen heeft vertrouwen in zijn producten en biedt een uitstekende garantie voor gebruikers van onze producten.
Op al onze producten hanteren wij de fabrieksgarantie. Hoe lang u garantie heeft, verschilt per product en staat vermeld bij de artikelbeschrijving onder het kopje extra informatie > garantie.
 
De garantie geldt alleen indien:
Het product niet foutief gebruikt is;
Het product alleen tekenen vertoont van normaal gebruik;
Het product niet gerepareerd is door onbevoegden;
Het aankoopbewijs wordt overlegd.
 
NB: Normale slijtage door gebruik valt buiten de garantie.

Ik heb een garantie geval. Wat moet ik doen?
Mocht uw product defect zijn, dan raden we u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, telefonisch: 0521-769026 of per mail: info@airsus.nl. Stuur eventueel foto’s mee en wacht op instructies.

Wat houdt de borg in bij een ruilonderdeel / gereviseerde veerpoot?
Wij voeren, naast nieuwe onderdelen, in onze webshop ook gereviseerde onderdelen.
Om deze revisielijn te kunnen continueren, wordt een borg geheven. Deze borg wordt terugbetaald wanneer het oude, defecte onderdeel naar ons retour is gestuurd.
Het oude, defecte onderdeel moet nog wel te gebruiken zijn voor revisie. Dat betekent dat bijv. kromme veerpoten t.g.v. een ongeval of veerpoten met brandschade niet voor restitutie van borg in aanmerking komen.

Ik wil een product retour sturen / mijn oude ruilonderdeel terugsturen voor teruggave van de borg. Hoe doe ik dit?
Wilt u een product / een borg onderdeel retour sturen, vult u dan het retourformulier in. Stuur uw retourzending in de originele verpakking naar het volgende adres:
 
Airsus Luchtveringsystemen
Pluggematen 1
8331 TV Steenwijk
Nederland

Zorg ervoor dat het retourformulier altijd wordt meegezonden. Dit zorgt voor een snellere afhandeling.
Het aankoopbedrag of de borg wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.
Wilt u een product omruilen voor een ander product? Dit kunt u op het retourformulier aangeven.