Product Parts Finder

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Ons huismerk... LUVEO!

8 nov. 2017 11:38:45

Lees hier meer over ons Premium-merk LUVEO!

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Diana Veeningen

Airsus op YouTube

10 nov. 2015 19:48:47

Onze nieuwste YouTube video!

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Diana Veeningen

Dagwaarde Auto

11 dec. 2013 09:13:07

Stel u wilt uw auto verkopen. Dan is het handig om te weten wat uw bolide nog oplevert. Dit wordt de dagwaarde genoemd. Er is een duidelijk verschil met de restwaarde, dit is namelijk wat de auto waard is nadat deze schade heeft opgelopen door een ongeval. Daar willen we het in deze blog niet over hebben. Het gaat echt om het bedrag dat een auto bij het verkopen oplevert. Wat moet u weten om er voor te zorgen dat u een goede deal maakt?

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Rick Veeningen

Het is tijd om hier een onderbelicht voordeel van luchtvering in de spotlights te zetten. Duurzaamheid, iets wat een steeds belangrijkere drijfveer wordt voor mensen om voor bepaalde opties op een auto te kiezen. Een veelgebruikt begrip ook, misschien zelfs wel een modewoord. Toch hoeven we het om deze reden niet af te doen als een nutteloos onderwerp, want duurzaamheid hoeft niet alleen maar voort te komen uit idealisme. Uw portemonnee is er ook bij gebaat. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Rick Veeningen

Luchtvering verhoogt veiligheid auto

23 okt. 2013 17:09:47

Luchtvering verhoogt veiligheid
Er zijn behoorlijk wat redenen om sterk te overwegen luchtvering te laten installeren op uw auto of bedrijfswagen. Eentje waar u misschien niet direct aan zal denken, maar die het vermelden toch zeker waard is, is het verhogen van de veiligheid. Luchtvering kan namelijk een aanzienlijke verbetering van uw veiligheid opleveren; op zijn minst iets om er over na te denken. 
Lees meer
Reacties | Geplaatst door Rick Veeningen

Wat doet luchtvering nou eigenlijk?

23 okt. 2013 15:44:31

Vroeger hadden auto's stalen springveren. Tegenwoordig, en dan met name in de meer luxe auto's, worden luchtveren gebruikt. Het voordeel van luchtvering t.o.v. springveren is onder meer dat het gecontroleerd kan worden door het aanpassen van de luchtdruk in de luchtveren. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst door Admin
Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Disclaimer: Het gebruik van merknamen dient uitsluitend ter beschrijving van de auto-onderdelen en geeft op geen enkele wijze een directe of indirecte koppeling aan met het genoemde bedrijf. Het gebruik van originele vervangingsonderdeel nummers dienen uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden en dienen niet als referentie gebruikt te worden.